Sterrenpad lopen op Sterrenland

Geplaatst door op 23 april 2015 in Nieuws | Geen reacties

Sterrenpad lopen op Sterrenland

Welkom op het Sterrenpad!  Tijdens winkelopeningstijden  is het terrein van Sterrenland toegankelijk  voor  publiek. Heerlijk genieten van  de rust en de mooie natuur. Het Sterrenpad lopen biedt je de mogelijkheid om alle facetten van de biologische tuin te beleven.

Zo vind je op het Sterrenpad meer dan 60 verschillende soorten biologische groenten, kruiden, geiten, kippen en een dexter koe. Een kijkje nemen in de tunnelkassen, de kruidentuin bewonderen,  ervaren hoe vruchtwisseling en natuurbeheer op een biologisch tuinbouw bedrijf in de praktijk  er uit ziet, even mijmeren op een bankje, het graslabyrint lopen, het bijenlint bekijken, het kan allemaal  op het Sterrenpad.  Sterrenland heeft veel gedaan aan groenbeheer, door een houtstruweel is er voor jong en oud  het pad te volgen waar ook nog geboetseerde natuurwezens te bewonderen zijn. Ook is daar een composttoilet.

Na het lopen van het Sterrenpad kunt u biologische groenten, kruiden en  velerlei biologische producten in de boerderijwinkel kopen.

Het Sterrenpad is open tijdens de winkelopeningstijden woensdag 10.-16.00u (mei t/m okt.) en vrijdag van 11.00-18.00u (hele jaar). De deelnemers van de zorgboerderij zien al naar u uit!

Voor het lopen van het Sterrenpad wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

 

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *