Sterrenpad lopen op Sterrenland

Geplaatst door op 23 april 2015 in Nieuws | Geen reacties

Sterrenpad lopen op Sterrenland

Welkom op het Sterrenpad!  Sterrenland wil het terrein  tijdens winkelopeningstijden  toegankelijk maken voor  publiek. Hiervoor is door meerdere deelnemers van de zorgboerderij een  pad uitgezet met informatie en natuurbeleving.

Op het Sterrenpad vind je meer dan 60 verschillende soorten biologische groenten, kruiden, geiten, kippen en een dexter koe. Het pad biedt een combinatie van  educatie, natuurbeleving en rust ! Een kijkje nemen in de tunnelkassen, de kruidentuin bewonderen,  ervaren hoe vruchtwisseling en natuurbeheer op een biologisch tuinbouw bedrijf in de praktijk  er uit ziet, even mijmeren op een bankje, het kan allemaal  op het Sterrenpad.  Voor de liefhebbers is er ook een labyrint te lopen dat in het gras is gemaaid. Sterrenland heeft veel gedaan aan groenbeheer en door een houtstruweel is er voor jong en oud  het natuurpad te volgen waar ook nog een composttoilet te bewonderen is.

Na het lopen van het Sterrenpad zijn de biologische groenten, kruiden en  velerlei biologische producten in de boerderijwinkel te koop.

Het Sterrenpad is open tijdens de winkelopeningstijden woensdag 10.-16.00u (mei t/m okt.) en vrijdag van 11.00-18.00u (hele jaar). De deelnemers van de zorgboerderij zien al naar u uit!

Voor het lopen van het Sterrenpad wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

 

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *