Nieuws

 

 

1 mei gratis thee/koffie en wat lekkers!

Geplaatst door op 10:42 in Nieuws | Geen reacties

1 mei gratis thee/koffie en wat lekkers!

Vanaf 1 mei gaat de winkel ook weer op woensdag open ( t/m oktober). Om dit te vieren kun je woensdag 1 mei in “het nieuwe zitje” heerlijk even gratis genieten van een kop thee of koffie met wat zelfgebakken lekkers er bij. Welkom! Ook is het Sterrenpad weer open.

Lees meer

kruidenworkshop op aanvraag

Geplaatst door op 16:25 in Nieuws | Geen reacties

kruidenworkshop op aanvraag

Voor komend jaar zijn er geen kruidencursussen gepland. Wel is het mogelijk om voor groepjes een activiteit te verzorgen. Verjaardag vieren, zussendag, vrienden uitje dat kan op Sterrenland. Zo kun je alles te weten komen over toepassen van kruiden, zelf kruidenzout of kruidige olie maken, lavendel zakjes maken, wat te doen met pompoen?, alles ontdekken over koken met cacao etc. Alle kruidencursussen ( zie  onder activiteiten-workshops) kunnen in aangepaste vorm aangeboden worden. Informeer wat er mogelijk is. Wij denken mee voor een leuke...

Lees meer

lentefeest 23 maart

Geplaatst door op 13:25 in Nieuws | Geen reacties

lentefeest 23 maart

Van harte welkom op het lentefeest!! We beginnen om 14.00 met een leuke opening om de lente te verwelkomen. Daarna gaan we met elkaar uitjes poten en voor wie dat wil creatief aan de gang met zaden en natuurlijke materialen. Bij het vuur broodjes bakken, muziek maken, lentewensen delen en genieten van buiten zijn.  Het lentefeest op Sterrenland is van 14.00u tot 17.00 u.  ( voor de duidelijkheid, je komt de hele middag voor het programma ). Graag van tevoren aanmelden.

Lees meer

rondom de kerst en jaarwisseling

Geplaatst door op 15:01 in Nieuws | Geen reacties

rondom de kerst en jaarwisseling

Op donderdag 20 december leveren we een DUBBELPAKKET, genoeg voor 2 weken dus. Op donderdag 27 december geen pakket. Ook op donderdag 3 januari geen pakket. Op 10 januari is alles weer gewoon en leveren we het hele jaar door ook in 2019 weer een heerlijk biologisch groentenpakket. Ook al gaat de btw van 6 naar 9% we voeren nu geen prijsverhoging in. De winkel is op 28 december gesloten maar op 4 januari geopend!!!!

Lees meer