Nieuws

 

 

Oogstfeest 26 september

Geplaatst door op 10 september 2020 in Nieuws | Geen reacties

Van harte welkom op het oogstfeest zaterdag 26 september van 14.00u-17.00u . We gaan pompoenen oogsten, van natuurlijke materialen een mobile maken, pompoenwafels bakken en met najaarskruiden van het land pompoensoep maken. Lekker buiten zijn en genieten van de oogst en van het samenzijn. We houden ons aan de corona maatregelingen. Als je wil komen dan graag van tevoren even opgeven. info@sterrenland.com of 0571 273212

Lees meer

Is Sterrenland in de coronacrisis open?

Geplaatst door op 18 maart 2020 in Nieuws | Geen reacties

Vanwege coronacrisis is de zorgboerderij aangepast open voor enkele deelnemers. De winkel is op vrijdag open, maar op woensdag blijft de winkel voorlopig nog gesloten. De groentepakketten worden gewoon op de afhaaladressen geleverd.

Lees meer

Lentefeest gaat niet door.

Geplaatst door op 18 maart 2020 in Nieuws | Geen reacties

Het lentefeest van 21 maart kan vanwege coronavirus niet door gaan. De lente gaat wel gewoon door. Goede gezondheid toegewenst.

Lees meer

Geplaatst door op 24 februari 2020 in Nieuws | Geen reacties

Voor komend seizoen 2020 zijn er geen kruidencursussen gepland. Wel is het mogelijk om voor groepjes een activiteit te verzorgen. Verjaardag vieren, zussendag, vrienden uitje dat kan op Sterrenland. Zo kun je alles te weten komen over toepassen van kruiden, zelf kruidenzout of kruidige olie maken, lavendel zakjes maken, wat te doen met pompoen?, alles ontdekken over koken met cacao etc. Alle kruidencursussen ( zie  onder activiteiten-workshops) kunnen in aangepaste vorm aangeboden worden. Informeer wat er mogelijk is. Wij denken mee...

Lees meer

lentefeest 21 maart

Geplaatst door op 24 februari 2020 in Nieuws | Geen reacties

lentefeest 21 maart

Van harte welkom op het lentefeest!! We beginnen om 14.00 met een leuke opening om de lente te verwelkomen. Daarna gaan we met elkaar uitjes poten en creatief aan de gang door een lente mobiel te maken. Bij het vuur broodjes bakken, muziek, lentewensen delen en genieten van buiten zijn. Andere sterren ontmoeten en de lente voelen stromen! Het lentefeest op Sterrenland is van 14.00u tot 17.00 u.  ( je komt de hele middag voor het programma )

Lees meer

woensdag 6 mei winkel weer op woensdag open: die dag gratis thee/koffie en wat lekkers!

Geplaatst door op 30 april 2019 in Nieuws | Geen reacties

woensdag 6 mei winkel weer op woensdag open: die dag gratis thee/koffie en wat lekkers!

Vanaf 6 mei gaat de winkel ook weer op woensdag open ( t/m oktober). Om dit te vieren kun je woensdag 6 mei de hele dag in “het nieuwe zitje” heerlijk even gratis genieten van een kop thee of koffie met wat zelfgebakken lekkers er bij. Welkom! Ook is het Sterrenpad weer open.

Lees meer