Groente- en fruitpakket

Groente- en fruitpakket

Als u kiest voor Sterrenland Groentepakket dan bent u verzekerd van een wekelijks pakket verse biologische groenten direct van het land. Het pakket wordt door ons samengesteld en bevat een gevarieerd aanbod van seizoensgroenten. U eet wat het land op dat moment te bieden heeft en u zult ook nieuwe verrassende groenten ontdekken (recepten worden meegeleverd). Het groentepakket haalt u op donderdag af op een adres bij u in de buurt op een zgn. afhaaladres.

Samenstelling

Per jaar telen we meer dan 60 verschillende groenten. De groenten in uw pakket komen zoveel mogelijk van het eigen land. Bij het samenstellen letten we op de variatie: een kookgroente, groente voor salade, ook letten we op kleur en smaak van de groenten.

In de winter wordt  het assortiment indien nodig aangevuld met groenten van collega telers in de regio of van een verdeelcentrum voor biologische groenten (Odin). Wij kiezen ervoor geen groenten uit het buitenland of uit zwaar gestookte kassen in de pakketten te doen.

Voor elke situatie het juiste pakket

Klein

  •  5 verschillende groenten
  • Porties voor 1-2 personen
1000
Aanmelden

Middel

  • tenminste 5 verschillende groenten
  • Porties voor 2-3 personen
1200
Aanmelden

Groot

  • tenminste 5 verschillende groenten
  • porties voor 3-4 personen
1400
Aanmelden


Het is  mogelijk uw Sterrenland Groentenpakket zonder aardappelen te nemen, dan krijgt u daarvoor in de plaats een andere groente.

Op verzoek kunnen we bij het pakket eieren en los fruit leveren.

Sterrenland Fruitpakket

Naast de groentepakketten kun je kiezen voor een fruitpakket van Sterrenland. De appels en peren en seizoensfruit zoals bessen en aardbeien komen zoveel mogelijk uit eigen tuin van Sterrenland en in ieder geval uit Nederland. Verder vullen we het fruitpakket met citrusvruchten zoals mandarijn, citroenen en sinaasappelen en ook bananen, geïmporteerd maar wel met een biologisch keurmerk. Het fruitpakket kost € 10,-

Betaling

U betaalt periodiek via automatische incasso.

De opzegtermijn van het abonnement is een maand. Voor uw vakantie kan u  een week van tevoren uw pakket afmelden.

Meerwaarde Sterrenland pakketten

U kunt een abonnement nemen op het Sterrenland Groentepakket, zodat u elke week zeker bent van uw gezonde biologische groenten uit de streek. Doordat u  een abonnement neemt laat u zien dat u als vaste afnemer de biologische groenten van Sterrenland op prijs stelt. Zo werkt u concreet mee aan een stukje schone aarde! Ook zullen de medewerkers op de zorgboerderij zien dat hun werk wordt gewaardeerd.

Wij geven bij elk pakket een weekbericht mee met daarin een lekker recept van een groente uit het pakket.

Eerst proberen?

Het is mogelijk een proefabonnement te nemen voor 4 weken. Hierna besluit u of u een abonnement wil en welk abonnement het best bij u past. Het is altijd mogelijk over te stappen naar een ander soort abonnement, of groter of kleiner pakket. U kunt zich hier aanmelden.