Sterrenland Groentenpakket

Sterrenland Groentenpakket

Als u kiest voor Sterrenland Groentenpakket dan bent u verzekerd van een wekelijks pakket verse biologische groenten direct van het land. Het pakket wordt door ons samengesteld en bevat een gevarieerd aanbod van seizoensgroenten. U eet wat het land op dat moment te bieden heeft en u zult ook nieuwe verrassende groenten ontdekken (recepten worden meegeleverd). Het groentepakket haalt u op donderdag af op een adres bij u in de buurt op een zgn. afhaaladres.

Samenstelling

Per jaar telen we meer dan 60 verschillende groenten. De groenten in uw pakket komen zoveel mogelijk van het eigen land. Bij het samenstellen letten we op de variatie: een kookgroente, groente voor salade, ook letten we op kleur en smaak van de groenten. In de zomer zit in het pakket een gratis, bij de groenten passend bosje verse kruiden. Zo profiteert u steeds mee  van wat Sterrenland op dat moment te bieden heeft.

In de winter wordt  het assortiment indien nodig aangevuld met groenten van collega telers in de regio of van een verdeelcentrum voor biologische groenten (Odin). Wij kiezen ervoor geen groenten uit het buitenland of uit zwaar gestookte kassen in de pakketten te doen.

Voor elke situatie het juiste pakket

Klein

  •  5 verschillende groenten
  •  Porties voor 2 personen
1000
Aanmelden

Middel

  •  6 verschillende groenten
  •  Porties voor 3 personen
1200
Aanmelden

Groot

  •  7 verschillende groenten
  •  porties voor 4 personen
1400
Aanmelden


Het is  mogelijk uw Sterrenland Groentenpakket zonder aardappelen te nemen, dan krijgt u daarvoor in de plaats een andere groente.

U betaalt periodiek via automatische incasso. De opzegtermijn is een maand. Voor uw vakantie kan u  een week van tevoren uw pakket afmelden. Wij geven bij elk pakket een weekbericht mee met daarin ook een lekker recept.

Meerwaarde Sterrenland Groentenpakket

U kunt een abonnement nemen op het Sterrenland Groentepakket, zodat u elke week zeker bent van uw gezonde biologische groenten uit de streek. Doordat u  een abonnement neemt laat u zien dat u als vaste afnemer de biologische groenten van Sterrenland op prijs stelt. Zo werkt u concreet mee aan een stukje schone aarde! Ook zullen de medewerkers op de zorgboerderij zien dat hun werk wordt gewaardeerd.

Eerst proberen?

Het is mogelijk een proefabonnement te nemen voor 4 weken. Hierna besluit u of u een abonnement wil en welk abonnement het best bij u past. Het is altijd mogelijk over te stappen naar een ander soort abonnement, of groter of kleiner pakket. U kunt zich hier aanmelden.

Download de Folder