Boerderijwinkel

Boerderijwinkel

De biologische groenten van Sterrenland zijn elke woensdag en vrijdag te koop in de boerderijwinkel. De groenten worden ‘s ochtends of de avond ervoor geoogst, dus verser kan eigenlijk niet.

Op Sterrenland worden per jaar meer dan 60 verschillende soorten groenten verbouwd, waaronder ook ouderwetse groenten als schorseneren, kapucijners, pastinaken, aardperen etc. Verder in de winkel ook andere producten van Sterrenland zoals kruiden, vers en gedroogd, seizoensfruit, (eetbare) bloemen en eieren.

In de winkel zijn ook biologische producten als koffie, thee, wijn, sap, tomatenpuree, mayonaise, olie, azijn, zout, suiker, bouillon, tamari en nog veel meer te koop. Alles wat u nodig hebt om te kunnen genieten van uw biologisch eten.

Van harte welkom

Bij uw bezoek aan de winkel kunt u met eigen ogen zien hoe de groenten op het land groeien en kunt u ook genieten van de natuurlijke omgeving en sfeer van Sterrenland. Kijkt u dan ook gerust even bij de dexter koe, kippen of loopt u  even  de kruidentuin in om te genieten van alle kleuren en geuren van de kruiden. Tijdens winkel openingstijden kunt u het Sterrenpad lopen.

Ook de deelnemers van Zorgboerderij Sterrenland heten u van harte welkom!

Openingstijden winkel:

vrijdag van 11.00-18.00 uur (het hele jaar door) tijdens corona geopend

woensdag van 10.00-16.00 uur (mei t/m oktober) tijdens corona  voorlopig gesloten