Buitenterrein

Buitenterrein

Het terrein van Sterrenland is 3 ha groot waarvan 1,5 ha in cultuur is gebracht voor de biologische groententeelt. Er is een kruidentuin, een wilde tuin met vlierbessen, hazelnoten, hoogstamfruitbomen, een stukje bos en een groot weiland waarin een labyrint is gemaaid. Deze biodiversiteit geeft allerlei hoekjes en plekjes waar het aangenaam vertoeven is.

Op het terrein staan een schuur voor de dieren en de boerderijwinkel (grote beer) en een gebouw (kleine beer) met een keuken, kantoor en groepsruimte/praktijkruimte. Het terrein van Sterrenland is te huur en zo ook Morgenland, dat is aangelegd als plek voor natuurbeleving: een zweethut, labyrint, aardemoeder zitkuil, composttoilet, waterpomp en een vuurplek aanwezig. Allerlei mogelijkheden dus. Het hele terrein ademt een natuurlijke en ontspannen sfeer uit waar met respect met de natuur wordt omgegaan.

Reservering en annulering

Als u gaat huren bij Sterrenland dan vragen wij u € 15,- reserveringskosten over te maken. Mocht uw activiteit niet doorgaan dan blijft dit bedrag voor Sterrenland.

Als u binnen 2 weken voor de geplande datum afzegt dan wordt de helft van de afgesproken huurprijs in rekening gebracht.

Bij afmelden een dag van tevoren of op de dag zelf dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht.