Verhuur

Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk de accommodatie van Sterrenland te huren voor uw cursus, workshop, vergadering, dagje-uit of viering. We willen graag ruimte bieden aan mensen die de natuur en elkaar als inspiratiebron zoeken. Zowel de groepsruimtes als het terrein kunnen gehuurd worden. Graag willen we met u meedenken om het verblijf op Sterrenland naar uw zin te maken.

Het terrein:

Het terrein van Sterrenland is 3 ha groot waarvan 1,5 ha in cultuur is gebracht voor de biologische groententeelt. Er is een kruidentuin, een wilde tuin met vlierbessen, hazelnoten, hoogstamfruitbomen, een stukje bos en een groot weiland waarin een labyrint is gemaaid. Deze biodiversiteit geeft allerlei hoekjes en plekjes waar het aangenaam vertoeven is. Op het terrein staan een schuur voor de dieren en de boerderijwinkel (grote beer) en een gebouw (kleine beer) met een keuken, kantoor en groepsruimte/praktijkruimte van Het Zonnegoud. Sterrenland heeft een tipi tent, een zweethut en een vuurplek. Allerlei mogelijkheden dus. Het hele terrein ademt een natuurlijke en ontspannen sfeer uit waar met respect met de natuur wordt omgegaan.

Huren:

Groepsruimte 7×7.

Mooie sfeervolle ruimte van 7x7m. De ruimte is afgewerkt met hout en leem en natuurlijke verfmaterialen. Eigen opgang en sanitair. Met openslaande deuren naar tuin en de mogelijkheid de tuin te betrekken bij uw activiteiten. Gelegenheid om thee en koffie te zetten.

Kantineruimte 7×5

Natuurlijke lichte ruimte van 7x5m met keukenblok. Linoleumvloer en afgewerkt met leem, hout en natuurlijke verfmaterialen. Gelegenheid voor koken en gebruik keukenmaterialen. Ingericht met houten tafel en stoelen.

De groepsruimte en kantineruimte zijn apart maar ook samen te huur.

Zweethut

De zweethut ligt op een beschutte plek in het groen. Rondom de zweethut is een stukje bos en een houtwal aangelegd en er is een composttoilet aanwezig. Aangeraden wordt om eveneens de kantineruimte in de Kleine Beer te huren voor omkleden, douchen, beschutting bij slecht weer, samen te eten etc.  Hout, stenen en dekens kunnen na overleg geregeld worden.

Hebt u interesse of wilt u meer informatie meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.

Reservering en annulering:

Als u gaat huren bij Sterrenland dan vragen wij u € 15,- reserveringskosten over te maken. Mocht uw activiteit niet doorgaan dan blijft dit bedrag voor Sterrenland. Als u binnen 2 weken voor de geplande datum afzegt dan wordt de helft van de afgesproken huurprijs in rekening gebracht.