Open dagen

Sterrenland doet regelmatig mee met de landelijke open dagen voor biologische landbouwbedrijven en open dagen voor zorgboerderijen. De open dag biedt gelegenheid om  Sterrenland in al zijn facetten te leren kennen. Op de open dagen van Sterrenland  wordt er steeds een uitgebreid programma aangeboden met allerlei activiteiten voor jong en oud.
Er worden rondleidingen over het bedrijf gegeven, de kruidentuin kan bezocht worden en de geiten willen graag bewonderd worden.  Buiten en in de tipi worden er leuke work-shops aangeboden en  het geheel wordt opgevrolijkt met muziek en clowns.
Er is gelegenheid te proeven en te genieten van de biologische groenten en kruiden op het terras. Voor uitgebreide informatie wordt er in de schuur een tentoonstelling ingericht en de boerderijwinkel is open om zelf een keuze te maken uit al die heerlijke biologische groenten vers van het land. Kinderen mogen broodjes bakken bij het vuur, zelf soep maken, speurtocht doen en tekenen,schilderen en werken met leem. Ook voor volwassenen wordt er altijd een creatieve activiteit aangeboden.

De landelijke open dagen worden aangekondigd in de media, maar u kunt ook onze agenda raadplegen voor een volgende open dag.